Условия за доставка

Доставка в цялата страна куриер ЕКОНТ или на място в склада:

Телефони за връзка с vipnokti.com в работно време:
моб.:  0879078595
моб.:  0896421966

Получаване на място с допълнителна уговорка може да получите стоката  директно на място в нашия склад: 
 гр. Пловдив
ул. "Кавала" 20, ет. партер
входа на радио "Веселина,  навътре вратата в ляво
(зад бившето кино "Гео Милев")

   Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер на ЕКОНТ с наложен платеж. Куриерските услуги са за сметка на получателя.  По желание на клиента стоките се доставят до адрес на получателя или офис на куриера.
Срок за доставка на поръчаните продукти е различен в зависимост от населеното място и почивните дни.

  Поръчки направени  в делничен ден може да се подготвят и изпращат с експресна куриерска услуга в деня на постъпване на поръчката.
За населените места, в които има офис на куриерска фирма ЕКОНТ, доставка можете да очаквате на следващия ден.
За по-малките населени места доставките се изпълняват по график. Можете да проверите графика на обслужване на Вашето населено място

   Доставката се извършва от куриерска фирма EКОНТ - за предпочитане до офис на еконт посочен от потребителя. В случай на доставка до адрес посочено от потребителя - Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера, а след това и на (Фирмата Оператор).

     Разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка по схемата на куриера или условията за доставка на Фирмата Оператор. Собственика на сайта www.vipnokti.com си запазва правото да не уважи следващи поръчки на лица, които са отказали или не са потърсили пратките, изпратени от нас.


Нашите "Декларация за поверителност", "Условия за доставка" и "Условия за използване на бисквитки" са неразделна част от настоящите "Общи Правила и условия" и чрез използването на сайта ни се счита , че потребителя е запознат и съгласен с тях.